20.10.13

System perruquers, de Canet de Mar

Aquesta fitxa recull de Bones Pràctiques de Responsabilitat Social s'emmarca en l'acció promoguda per l’Ajuntament de Canet de Mar, amb la realització tècnica a càrrec de Responsabilitat Global, i amb el suport de la Diputació de Barcelona en el marc dels Tallers d'acompanyament a empreses per a millorar la gestió de la Responsabilitat Social a l'empresa.


Presentació

System perruquers és un establiment ubicat a Canet de Mar. El 2003 la Patrícia va posar en marxa el saló de perruqueria, bellesa i maquillatge després d’haver estat treballant en altres empreses del mateix sector i un cop elaborat un pla d’empresa. Des de la seva gran vocació i estima per l’ofici, i amb algunes titulacions que avalen la seva trajectòria, la Patrícia atén la clientela amb professionalitat i bon tracte.

Sempre al dia de les últimes tendències i gran coneixedora de tots els productes que ofereix, el 26 de setembre de 2011 li fou atorgada la Q de qualitat de “TheQhair”, una iniciativa de qualitat i prestigi del sector de les perruqueries, System Perruquers és la primera perruqueria de Canet de Mar amb aquest distintiu i la segona de la comarca del Maresme. L’obtenció d’aquest reconeixement obliga a complir uns requisits molt estrictes i a més poder justificar totes les titulacions les accions que es verbalitzen.