20.10.13

Rosa Bley · Floristes i jardiners

Aquesta fitxa recull de Bones Pràctiques de Responsabilitat Social s'emmarca en l'acció promoguda per l’Ajuntament de Canet de Mar, amb la realització tècnica a càrrec de Responsabilitat Global, i amb el suport de la Diputació de Barcelona en el marc dels Tallers d'acompanyament a empreses per a millorar la gestió de la Responsabilitat Social a l'empresa.


Presentació

La floristeria Rosa Bley està situada en una zona cèntrica de Canet, l’avinguda Gavarra. Aquest establiment va obrir portes ara fa 31 anys i sempre ha estat en el mateix enclavament, tot i que s’hi ha anat fent reformes.

La Rosa va estudiar a l’escola de jardineria i posteriorment ha anat fent cursos d’art floral i diverses habilitats per tal de millorar el servei que dóna. Tot i haver treballat en altres empreses del mateix sector, on tenia càrrecs reconeguts, el seu somni era obrir negoci propi, i aquest impuls va ser el que la va portar a posar en marxa la Floristeria i Jardineria Rosa Bley.

La Rosa ens diu que el seu punt fort és la creativitat. De fet actualment s’ha obert l’espai i la rere botiga es confon amb la botiga, tot per crear un lloc de treball més agradable i alhora integrar els dos àmbits. En certa manera s’ha potenciat l'obrador, que és on la Rosa du a terme les creacions. Aquest vessant artístic i la voluntat d’oferir a la clientela un servei de qualitat, alhora que sorprendre amb algun producte exòtic, sense oblidar el producte de la terra i de temporada, han estat els eixos sobre els quals l’empresa s’ha anat desenvolupant. La localització i la tradició de l’establiment també han estat factors d’una certa rellevància en aquest aspecte. [Llegir fitxa sencera PDF]