27.2.07

Una iniciativa pionera a l'Alt Penedès

Iniciativa pionera i multilateral per a captar noves oportunitats

De les Empreses i Organitzacions responsables als Territoris Responsables

Des de la Fundació Pro Penedès hem col·laborat a desenvolupar millor algunes pràctiques com ara les d’inserció de treballadors de certs col·lectius.

Tanmateix, l’amplitud que el concepte d’RSE agafa i el sentit tan profundament estratègic que algunes empreses li estan atorgant fa que sigui bo observar i entendre les tendències.

Volem proposar a les empreses del territori parlar-ne obertament i valorar com es pot aprofundir en el sentit estratègic de l’RSE. Amb aquest motiu ens agradarà que puguem compartir un seminari de treball el dilluns 12 de març.

Aquest Seminari és una experiència pilot que es fa a Catalunya per mitjà de la Fundació Pro Penedès, i la col·laboració de l’Associació per a les Nacions Unides, la Diputació de Barcelona i Responsabilitat Global.

Hem elaborat unes fitxes a partir d’una mostra reduïda d’algunes empreses de l’Alt Penedès que fa temps que han incorporat pràctiques interessants en aquest sentit. És una primera relació en absolut exhaustiva que podeu trobar tot seguit. Prèviament també hem promogut una jornada amb els Ajuntaments de la comarca sobre el sentit que les empreses estan donant a l’RSE.