22.2.07

Circutor

Empresa CIRCUTOR

“Esforç d’innovació per ajudar les empreses a millorar l’estalvi energètic”
Fitxa del projecte RESSORT http://www.projecteressort.net/

Període: Des del seu inici a l’any 73 ofereixen solucions que fomenten l’eficiència elèctrica. Altres mesures com la triple certificació o les mesures de sostenibilitat en la construcció de plantes s’han incorporat més recentment.

Objectius: El fet que la Missió pròpia es vinculi de manera tant directa amb l’RSE de les seves empreses clients, proporcionant-los un ambient de treball segur i saludable, ajudant a minimitzar el seu impacte ambiental, i complint els requisits legals, entre d’altres, fa que l’objectiu no pugui ser altre que continuar innovant per a desenvolupar millor les seves prestacions i satisfer les necessitats de la clientela i la sostenibilitat del planeta.


Resultats: Han aconseguit mantenir un clima d’empresa familiar malgrat les dimensions que ja tenen. L’empresa aporta un gran valor i resultats ambientals per als grans consumidors elèctrics o per a les companyies que els cal una gran seguretat.


Malgrat els anys que fa que fabriquen productes que milloren l’eficiència energètica, temps enrere podia ser que es valoressin molt els elements de seguretat i control i no tant l’eficiència. Ara en canvi, la seva capacitat d’aportar solucions per a millorar l’eficiència energètica de les empreses en un moment en què des de tots els punts de vista aquesta constitueix una necessitat de primera magnitud ha adquirit una gran rellevància i els situa com una empresa que pot ajudar-ne moltes altres a millorar la seva eficiència i la seva responsabilitat davant la societat.

Veure fitxa completa